Niet weten wat je moet kopen als cadeau? Hier het ideale idee dat altijd werkt!

We kennen het allemaal wel, je wordt uitgenodigd op een verjaardagsfeestje en je weet niet wat je moet meenemen als cadeau. Er zijn zoveel aspecten om rekening mee te houden; geld, grootte van het cadeau en dan loop je altijd nog het grootste risico, dat je cadeau zeer overbodig blijkt te zijn.

Het cadeau niet te duur willen maken, maar je wilt vooral niet iets geven dat uiteindelijk stof vangt in de schuur van de jarige. Vaak wordt beweerd dat het “Het gebaar is wat telt”, maar is dat nu echt zo? Het gebaar alleen al verdient al waardering toch?

Maar de waardering groeit in proportie mee met het bruikbaarheid-niveau voor de ontvanger.

Vaak wordt er over het hoofd gezien wat het meest nodig is en wat hetgeen er meteen gebruikt wordt.

Maar 1 ding is zeker, als je op het feestje aankomt, zal er gezelligheid zijn of gepoogd worden gezelligheid te creëren. Het is immers een feestje, dus het is veilig te concluderen dat gezelligheid wel een belangrijk doel is voor een ieder die aanwezig is. Maak hier gebruik van!

Mensen willen cadeaus die bijdragen aan plezierige herinneringen. Dat zit hem soms in de kleine dingen.

BEER PONG
Wordt het een feestje bij iemand thuis? Perfect! Wat is er dan handiger om meteen het feestje leven in te blazen bij binnenkomst. Het ideale cadeau is dan een leuk spel dat op zijn Amerikaans gespeeld wordt genaamd Beer Pong! Je kan een complete Beer Pong Pack als cadeau geven.

Of Je kan natuurlijk gewoon Red Cups kopen met een paar Beer Pong balletjes en je bent klaar. Waanzinnig goedkoop en toch creatief. De spelregels zijn enorm simpel en iedereen kan het meespelen. En als je iemand echt verbazingwekkend wilt verrassen, dan kan je ook nog de Beer Pong Tafel kopen en die als geschenk erbij geven. Dat staat pas echt garant voor een uiterst succesvol cadeau! De sensatie is meteen voelbaar vanaf het moment dat het handige koffertje als complete Beer Pong Tafel wordt uitgeklapt. Het is een cadeau dat voor altijd handig bewaard kan worden en ingezet kan worden voor de meest gezellige sociale momenten. Een ideaal cadeau dus, dat keer op keer gebruikt kan worden. De jarige zal vervolgens continu het verband leggen tussen de gezelligste momenten en dit associëren met jouw cadeau. Dat is nog eens een manier om herinnerd te worden!

Een goedkope manier en een gigantisch leuk idee om als cadeau te geven. Stel je voor; Iedereen die aanwezig is, die deel neemt aan het Beer Pong spel dat jij zojuist hebt gebracht. Alle foto’s en filmpjes met de American Red Cups die fleuren elk plaatje op van de gevierde avond. Niet alleen de ontvanger van het cadeau geniet ervan, maar elke aanwezige op het feestje kan mee genieten. En het heeft je nauwelijks iets gekost, dus een efficiëntie score van 10/10 op de gezelligheids-schaal!

Proof of concept from Smarthouses